Premiär för Townwise Sthlm

I veckan var det premiär för Stockholmsutgåvan av Townwise – min lokala omvärldsspaning där jag bevakar stadsutvecklingen genom de politiska nämnderna. Efter att i flera år förmedlat politiska beslut och projektutvecklingar på hemmaplan i Göteborg, så är det väldigt tillfredsställande att nu ha kommit igång med motsvarande tjänst för Stockholm.

Att Stockholm är en större stad än Göteborg märks, det är tydligt att det är fler ärenden som ligger på bordet. En annan framträdande skillnad är hur mycket mer aktivt Stockholm jobbar med markanvisningar. Medan Göteborg förra året genomförde en handfull markanvisningar så klarade Stockholm av ett drygt hundratal.

Den avklarade premiären innebär att allt nu är förberett för höstens kommande bevakningar. Det blir ett intensivt arbete, men väldigt intressant att tränga djupare in i huvudstadens utveckling. Premiäromgången täckte bland mycket annat ett flertal bostadsprojekt i Söderort, kommande utvecklingar i city och en titt på läget i Slakthusområdet innan de stora byggprojekten drar igång på allvar.

Om ditt företag är intresserat av att följa med i vad som sker, hör av er. Townwise finns i ett längre format om ca 50 minuter (vanligen en lunchpresentation) eller en kortare version om ca 25 minuter, för kafferasten. Läs mer här.

Linnarc

Linnarc AB är en konsultbyrå inom arkitektur och stadsbyggnad som drivs av Erik Linn.

Kontakt: erik@linnarc.com

Följ verksamheten på sociala medier: